Home | De partners van OxGreenfield hebben duidelijke focus en zijn door de wol geverfd

De partners van OxGreenfield hebben duidelijke focus en zijn door de wol geverfd

De heren en dame van OxGreenfield zijn zeer capabel, ze hebben zelf bedrijven gehad, geleid en geherstructureerd. Dat is een substantieel verschil met andere fondsen. De mensen bij OxGreenfield komen zelf uit de ondernemerswereld en ze hebben een hele gefocuste aanpak in een duidelijk omschreven sector. Het is een sterk team, waarbinnen de individuen elkaar aanvullen in expertise. 

Met mijn jarenlange ervaring op het juridische vlak, vul ik op mijn beurt de expertise verder aan op mijn expertisegebied. Samen met Chris Oomen, een succesvolle ondernemer, draaien we al heel wat jaren mee. Vanuit onze rol kunnen we investeringen niet tegenhouden, we hebben geen veto, maar we denken wel mee in een vroegtijdig stadium. Het bestuur neemt onze overwegingen serieus mee in de uiteindelijke beslissing. Ik leg het juridische accent op hoe de zaken worden afgesproken en geregeld. Al met al is er sprake van een goede verstandhouding, waarin we elkaar respecteren en serieus nemen. 

Waardevol

Als voorzitter van de RvC kan ik oprecht zeggen dat de betrokkenheid groot is. Iedere twee weken hebben we een overleg met het bestuur en we mailen en bellen tussendoor als het nodig is. Die korte lijnen en die directe manier van samenwerken geeft mij ook energie. De RvC is onderdeel van het team en op persoonlijk vlak hebben we een klik. Dat maakt de samenwerking alleen maar waardevoller.  

Jasper Wijman