Home | Add-ons brengen extra bandbreedte

Add-ons brengen extra bandbreedte

Het laten groeien van een onderneming, vraagt niet alleen om de juiste expertise maar ook om een gepaste investering. OxGreenfield richt zich op groei door verbreding van de klantenkring, techniek, uitbreiding van activiteiten, verdieping in processen en het professionaliseren van organisaties. Dat doen we met name voor technisch competente bedrijven die producten, projecten of diensten levert op het gebied van automatisering, fijnmechanica, engineering, robotisering, system integration en technische dienstverlening. Bedrijven die in vergelijkbare branches actief zijn of aanpalende activiteiten hebben, kunnen bijdragen aan groei. Wij gaan dan ook altijd graag in gesprek met add-ons.

OxGreenfield heeft een specifieke interesse in al dan niet digitaal gestuurde verbeteringsprocessen voor productie-, assemblage- en serviceondernemingen en system integrators. Met onze ruime ervaring in de rol van investeerder met operationele betrokkenheid ligt de nadruk op samen aan de slag gaan om de ‘next step’ te kunnen zetten. 

Krachtig

Als een DGA inziet dat zijn positie een lange termijn continuïteit in de weg zit en/of dat er iets anders nodig is om te kunnen groeien, is verandering noodzakelijk om verder te komen. Sectorfocus maakt ons een krachtige investeerder op de volgende thema’s:

  • Versterken management/opvolging DGA
  • Carve-out
  • Groei/scale up (schaalbaar businessmodel)
  • Turn around

Onze strategie richt zich op groei van bedrijven en het aanhaken van add-ons. Deze brengen de benodigde extra bandbreedte om aan activiteiten toe te voegen om zo resultaat te behalen. 

Voor wie gaan we graag aan de slag?

 Onze expertise ligt bij organisaties met het hoofdkantoor in Nederland met een omvang van < €50 m omzet en een gemiddeld EBITDA van €1-5 m, waar producten of diensten met USP’s een bewezen omzetstroom genereren. Add-ons zijn in dezelfde branches actief en/of hebben aanpalende activiteiten. We respecteren het verleden en samen creëren we de toekomst: voor continuïteit en met een open blik om organisaties te versterken!